مجموعه مستند "فوتبال تبریز"، که روایت تصویری جدیدی از تیم های فوتبال شهر تبریز را برای طرفداران این تیم های ایرانی در جمهوری آذربایجان بازگو می کند، درجدول پخش سیمای آذری شبکه سحر قرارگرفت.
به نقل از روابط عمومی شبکه جهانی سحر، با پایان یافتن مراحل تولید و
تدوین مستند"فوتبال تبریز"، از اوایل فروردین ماه سال 91، بینندگان سیمای
آذری شبکه جهانی سحر شاهد پخش این مستند خواهند بود.
ظهیر با بیان اینکه شهر تبریز به عنوان قطب فوتبال شمال غرب ایران مطرح
است، عنوان کرد: در این مستند چهار تیم تراکتور سازی تبریز، شهرداری تبریز،
ماشین سازی تبریز و فوتبال نابینایان و گسترش فولاد تبریز هرکدام در یک
برنامه مجزا معرفی شدند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بازی ها و جایگاه تیم های فوتبال شهر
تبریز، مورد توجه علاقمندان فوتبال در جمهوری آذربایجان بوده و حتی به
عنوان نمونه بخشی از تماشاگران بازی های مهم تیم های تبریز را شهروندان
نخجوانی این کشور تشکیل می دهند، در این مجموعه، باشگاه های شاخص فوتبال
منطقه معرفی شده و به گوشه هایی از بازی های حساس، گفت و گو با بازیگران و
سرمربی، مصاحبه با تماشاگران و هواداران و نیز همراهی دوربین با بازیکنان
در باشگاه و خارج از فضای فوتبال، پرداخته شده است.
تهیه کننده "فوتبال تبریز" گفت: تصویر برداری این مجموعه از جمعه هجدهم
شهریور 1390 و همزمان با بازی دو تیم استقلال و تراکتورسازی تبریز در
استادیوم آزادی تهران کلید خورد و تا اواخر آذرماه سال جاری، از هر بازی
مهم و حساس تیم های تبریزی در هر شهر ایران که برگزار شد، تصویر برداری شده
است.
ظهیر افزود: امیر قلعه نویی سرمربی تراکتورسازی، میودراگ یسیچ سرمربی
شهرداری تبریز، رسول خطیبی سرمربی تیم ماشین سازی تبریز و انگین فیرات
سرمربی گسترش فولاد از شخصیت های فوتبال بودند که طی تولید مجموعه "فوتبال
تبریز" با آنها به گفت و گو پرداختیم. وی ادامه داد: دراین برنامه مستند
همچنین با مدیران عامل این باشگاه ها، تعدادی از فوتبالیست های مطرح و
لیدرهای تیم ها نیز در حاشیه و متن بازی های شاخص آنها در مدت تصویربرداری
همراه شده و صحبت های ایشان را در مستند گنجاندیم.
مستند "فوتبال تبریز" به تهیه کنندگی معصومه ظهیر در 4 قسمت 30 دقیقه ای
از ساعت 19 الی 19:30 ( به وقت تهران)، برای پخش از سیمای آذری روی کانال
یک این شبکه بین المللی خواهد رفت.
عوامل تهیه این برنامه عبارتند از: کارگردان و تدوینگر: فاطمه سلحشور،
مجری و گزارشگر: محمدرضا رضایی، تصویربردارن: علی آب پاک، سعید محمد پناه،
دستیاران تصویر: داود عبدا... زاده و حامد اصغرزاده، دستیاران تولید: افروز
ظهیر و بهمن جهدی و نویسنده: سعید ستارزاده.
تهیه مجموعه مستند فوتبال تبریز در ایام تصویربرداری این برنامه که باحضور
گروه برنامه ساز شبکه سحر در استادیوم های ورزشی و مسابقات فوتبال تبم های
تبریزی صورت گرفت، مورد توجه رسانه ها قرار گرفته و از معصومه ظهیر به
عنوان مستندساز زن حوزه فوتبال یاد می شد.
براساس این گزارش؛ پیش از این بهروز مرادی رئیس سازمان هدفمندی یارانه ها نیز گفته بود 28 فروردین 28 هزار تومان مابه التقاوت فاز اول و دوم طرح هدفمندی یارانه ها نیز به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است؛ اما 28 هزار تومان اضافه شده غیر قابل برداشت است تا زمان اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها که اجازه برداشت داده شود.
زمان و مبلغ پرداخت یارانه نقدی فروردین
براساس این گزارش؛ پیش از این بهروز مرادی رئیس سازمان هدفمندی یارانه ها نیز گفته بود 28 فروردین 28 هزار تومان مابه التقاوت فاز اول و دوم طرح هدفمندی یارانه ها نیز به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است؛ اما 28 هزار تومان اضافه شده غیر قابل برداشت است تا زمان اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها که اجازه برداشت داده شود.
زمان و مبلغ پرداخت یارانه نقدی فروردین
یارانه نقدی هر ایرانی در سال 91 (73500تومان)
آفتاب: شب گذشته(شنبه شب) دولت در اقدامی ناگهانی 28 هزار تومان مابه التفاوت فاز اول و دوم یارانه ها را به ازای هر ایرانی به حساب سرپرست خانوار واریز کرد که براین اساس احتمال اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها در آینده بسیار نزدیک قوت گرفت.
پیش بینی سال ۹۱؛ کاهش ازدواج، هروئین جایگزین شیشه، افزایش قتل های لحظه ای و کاهش زندانیان
پیش بینی سال ۹۱؛ کاهش ازدواج، هروئین جایگزین شیشه، افزایش قتل های لحظه ای و کاهش زندانیان با ورود سال جدید همواره امیدها به رشد و ترقی و پیشرفت در جامعه بیشتر و بیشتر میشود. رهنمودهای رهبر معظم انقلاب الگوی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی برای سال جدید خواهد بود. امیدوارم که در سال جدید اجرای فرامین معظم له با جدیت و تلاش گسترده پیگیری شود. با توجه به تجربه سی ساله اینجانب در زمینههای اجتماعی مخصوصا آسیبها و ناهنجاریهای اجتماعی و با عنایت به شواهد و قرینههای سال جاری به نظر میرسد غیر از ابعاد اقتصادی و سیاسی که وابستگی مستقیم به نگاه برنامهریزان و متخصصان دارد، در زمینههای اجتماعی ناتوی فرهنگی و اجتماعی تلاش خود را برای شبیخون و هجوم مضاعف خواهد کرد؛ از این رو توجه به این نکات ضروری به نظر میرسد:
یک: در مورد اعتیاد و مواد مخدر با توجه به این که مقابله بیامان در محور مبارزه با تولیدکنندگان و فروشندگان و معتادان مواد مخدر روانگردان صورت گرفته و با تلاشهای ایثارگرانه سربازان گمنام و نیروهای انتظامی 2050 باند قاچاق متلاشی شده و 244 هزار نفر در زمینههای مواد مخدر دستگیر شدهاند، سوداگران مرگ با توجه به وحشت ایجاد شده در زمینه شیشه و کراک محور فعالیت خود را به هرویین در دو زمینه هرویین خیابانی و خالص متمرکز خواهند کرد بنابراین از آنجا که خانوادهها و جوانان به ماهیت خبیث قاچاقچیان در زمینه تولید و عرضه شیشه و کراک آّشنا شده و تلاش برای گریز از دام اهریمنان مرگفروش به طور چشمگیری افزایش یافته، هرویین افزایش فروش خواهد یافت و مقابله باید در این زمینه متمرکز گردد. ایجاد مراکز ترک اعتیاد به طور سازمانی و گسترده اصلیترین برنامه مبارزه در کنار استمرار مقابله با سوداگران مرگ خواهد بود.
دو: با توجه به افزایش قیمتها و تورم و گرانی مسکن، آمار ازدواج همچنان سیر نزولی یافته و به خاطر افزایش مشکلات زناشویی به ویژه اختلالات جنسی آمار طلاق روند صعودی خواهد گرفت. زنان سرپرست خانوار با افزایش سالیانه 60 هزار نفر یکی از اصلیترین مشکلات اجتماعی بوده و اشتغالزایی و کارآفرینی در جهت توانمندسازی آنان باید به طور جدی پیگیری شود. افزایش آمار بیکاران تحصیلکرده ادامه یافته و تلاش گسترده ناتوی فرهنگی برای جذب نخبگان جامعه ما تشدید خواهد شد.
سه: آلودگی هوا که یکی از علل محیطی افزایش درگیریهای فیزیکی است، تداوم یافته چراکه سیل خودروهای داخلی و خارجی به بازار تداوم مییابد و ضمن افزایش آمار تصادفات و مرگومیر جادهای، آلودگیهای محیطی نیز تداوم خواهد یافت.
چهار: با توجه به گسترش خشونت در جامعه به خاطر توسعه ماهوارهها و فیلمهای مملو از صحنههای جنایی و خشن و از آنجا که آمار قتلهای لحظهای در سال جاری رو به افزایش بوده، در صورت عدم مقابله با افزایش خشونت، این روند سیر صعودی خود را ادامه خواهد داد. حرکت در جهت کاهش خشونت و افزایش نشاط اجتماعی اصلیترین محورهای پیشگیری از قتل خواهد بود. اطلاعرسانی و آگاهسازی جامعه در راستای کاهش خشونتهای خانگی مخصوصا کودکآزاری و قتل فرزندان باید با شدت بیشتری ادامه یافته و به همایش و سمینار و مقاله اکتفا نشود چراکه در دو ماه آخر سال جاری بیش از 14 فرزند به دست والدین به قتل رسیدند و آزار و شکنجه کودکان بیگناه روند تصاعدی گرفت.
پنج: با توجه به افزایش جمعیت کیفری و بالا رفتن آمار زندانیان تا جایی که دو و نیم برابر ظرفیت زندانها بزهکاران در این مکانها جای گرفتهاند با تدابیر نوین پیشگیری توسط قوه قضاییه و تدوین و جایگزینی مجازاتهای کیفری جایگزین باید نسبت به کاهش جمعیت زندانها اقدام کرد چراکه آسیبهای اجتماعی در انتظار خانواده و فرزندان زندانیان است.
شش: در زمینه بحران هویت جوانان و تقلید آنها از الگوهای غیرمتعارف رفتاری در سال جدید باید نهادهای فرهنگی به دور از اقدامات جزیرهای و برنامهریزیهای سلیقهای تلاش خود را در راستای تمرکز سیاستگذاریها مبذول نموده و با ارائه الگوهای رفتاری مناسب با این هجوم بیامان مقابله کنند. در سال جاری بیش از یک میلیارد تومان صرف طراحی و برنامههای مخصوص لباس بانوان شد که نتیجه چندانی در بر نداشت. در این زمینه نیز باید اقدامات جدی و کاربردی انجام گیرد.
هفت: در خاتمه با گسترش دورکاری برای مادران شاغل و همینطور ایجاد امکانات برای خانوادههای دارای فرزند که اوقات فراغت فرهنگی چندانی ندارند، به نظر میرسد لازم است برای فرزندان اینگونه خانوادهها باید برنامهریزیهای تربیتی و فرهنگی به طور واقعی تدوین و اجرا گردد./خبرآنلاین |