مطالب خبری جدید  و  آموزنده
مطالب خبری جدید  و  آموزنده

مطالب خبری جدید و آموزنده

مقاله پزشکی مضرات لوازم آرایشی




مضرات لوازم آرایشی
میزان آلرژی و حساسیت ناشی از مصرف رنگ مو در مصرف‌کنندگان رو به افزایش است و این رقم به نسبت چندسال گذشته، دو‌برابر شده‌است.
گذشت آن روزگاری که روی سر مردم نهایتا سه رنگ مو می رویید: مشکی، قهوه‌ای و بور. حالا به اندازه آدم‌های روی کره زمین، رنگ مو وجود دارد و اغراق نیست اگر بگوییم حتی می‌توان هر کسی را با رنگ مویش معرفی کرد!
البته در کشور ما هنوز آقایان رویشان نمی‌شود مویشان را به رنگ‌های قرمز و بنفش و آبی در بیاورند و کم و بیش به همان رنگ موی طبیعی خود قناعت کرده‌اند و مصرف این رنگ‌های خاص توسط خانم‌ها نیز محدود به مهمانی‌ها می‌شود!
اما در کشورهای دیگر اوضاع کمی متفاوت‌تر است و جوانان‌شان دیگر با انواع و اقسام تاتو و آویزان کردن حلقه به گوش و ابرو ارضا نمی‌شوند و در حال حاضر آرایش مو با رنگ‌های عجیب و غریبی مثل نارنجی جیغ و صورتی متالیک و آبی کهربایی، به یکی از پر طرفدارترین انواع آرایش (و البته ابزار جلب توجه!) تبدیل شده‌است.
یکی از تازه‌ترین هشدارهای بهداشتی که مدتی پیش منتشر شد، دقیقا در همین رابطه است؛ محققان و متخصصان امراض پوستی اعلام کرده‌‌اند میزان آلرژی و حساسیت ناشی از مصرف رنگ مو در مصرف‌کنندگان رو به افزایش است و این رقم به نسبت چندسال گذشته، دو‌برابر شده‌است.
بر‌اساس بررسی‌های انجام شده، کاهش سن مصرف‌کنندگان و افزایش علاقه به رنگ به رنگ کردن موها از عواملی است که باعث بروز این مشکل (افزایش حساسیت‌های پوستی) می شود. بر اساس تحقیقاتی که سال 1992 در ژاپن با مطالعه و بررسی سن مصرف‌کنندگان و میزان استفاده از لوازم رنگ مو، انجام شد، مشخص کرد 13 درصد دختران دبیرستانی، 6درصد زنان 20 تا 30 ساله و 2 درصد مردان همین بازه سنی از محصولات رنگ کردن مو استفاده می‌کنند.
اما فقط چند سال بعد نتایج تحقیق مشابهی در سال 2001 در این کشور، باعث تعجب و نگرانی متخصصان امراض پوستی شد؛ در سال 2001، 41 درصد از دختران دبیرستانی، 85 درصد زنان و 33 درصد مردان 20 تا 30 ساله از این محصولات استفاده می‌کنند.
همچنین تحقیق دیگری که 4 هزار فرد بزرگسال دانمارکی را مورد بررسی قرار داد، حکایت از آمار 18درصدی مردان و 75 درصدی زنان مصرف کننده رنگ مو و مواد آرایشی مشابه داشت که بیش از 5 درصد آنان تا کنون حداقل یک‌بار دچار حساسیت‌ها و سایر مشکلات پوستی شده‌اند.
نکته جالب توجه در مورد «رنگ مو گزیده‌»ها این است که فقط 15درصد این افراد برای معالجه به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند. یکی دیگر از اتفاقاتی که باعث شده توجه محققان به تاثیرات رنگ مو و مضرات آن جلب شود، اتفاقی است که سال گذشته رخ داده؛ اکتبر سال 2006، گزارشی از حساسیت پوستی در 8 نوجوان 12 تا 15 ساله در کوپنهاگ به دست مسوولان رسید. تاثیر رنگ مو روی 5 نفر از این نوجوانان به قدری شدید بود که در بیمارستان بستری شدند و یکی از آنها نیز تحت مراقبت ویژه قرار گرفت.
و اما دلیل بروز چنین مشکلی حین رنگ کردن موها، مربوط به ماده‌ای به نام «پارا‌فنیلن‌دیامین» است که در ترکیبات رنگ موها وجود دارد. این ماده در استفاده‌های طولانی مدت و مداوم از محصولات رنگین‌کردن مو، باعث ایجاد حساسیت‌های پوستی می‌شود و گاهی این آسیب‌‌های پوستی به حدی شدید است که می‌تواند فرد را راهی بیمارستان کند.
پارا‌فنیلن‌دیامین همان «PPD» است که روی بسته‌بندی دو سوم رنگ موها نوشته شده و نوع حساسیتی که در استفاده از رنگ موی حاوی این ماده ایجاد می‌شود، به صورت تاول روی پوست صورت، به خصوص درناحیه خط رویش موها، بروز می‌کند.
PPD ماده‌ای است که باعث آسیب‌های جدی به پوست می‌شود و به همین دلیل در قرن 20 میلادی، به دلیل افزایش این مشکل، مصرف این ماده در ترکیبات آرایشی مو در کشورهای آلمان، سوئد و فرانسه، ممنوع شد.
بر اساس تحقیقی که توسط متخصصان امراض پوستی در لندن انجام شده، مشخص شد واکنش منفی پوست نسبت به PPD نه تنها در لندن بلکه در تمام کشورهای جهان در حال افزایش است و آمار گزارش شده از میزان حساسیت به این ماده در شش سال گذشته دو برابر شده و به 1/7 درصد رسیده است و با اینکه خطرات ناشی از مصرف این ماده به اثبات رسیده است، اما بسیاری از کارخانه‌های تولیدکننده محصولات مختلف رنگ مو، نسبت به این موضوع بی‌توجه هستند و روی بسته‌بندی این محصولات، هیچ هشداری نسبت به عواقب استفاده از این رنگ موها درج نمی‌کنند.
البته این مشکلات فقط برای گروه سنی جوانان پیش نمی‌آید و کودکان زیادی تا کنون با این مشکل دست پنجه نرم کرده‌اند؛ بسیاری از کودکان تحت شرایطی خاص، مجبور به رنگ کردن موهای خود می‌شوند. البته نه اینکه فکر کنید موهای آنها را با ضرب و زور، رنگ می‌کنند، نه! اما در آیین و رسوم خاصی که در برخی کشورها برگزار می‌شود، موی کودکان شرکت‌کننده در مراسم را رنگ می‌کنند و همین امر می‌تواند باعث بروز حساسیت‌های پوستی در کودکان شود.
البته در حال حاضر، مقدار مشخصی از PPD برای استفاده در رنگ موها و سایر محصولات این‌چنینی از سوی اتحادیه اروپا تعیین شده است و بر این اساس تولیدگنندگان این لوازم آرایشی مجازند تا حداکثر از 6 درصد PPD در تهیه مواد آرایشی استفاده کنند.
اگر شما از کسانی هستید که رنگ مو مصرف نمی کنید، می‌توانید از دردسرهای ناشی از مصرف رنگ مو در امان بمانید؛ در غیر این صورت دست کم توصیه های ایمنی را جدی بگیرید! تست کردن رنگ مو روی قسمت کوچکی از پوست دست (48 ساعت قبل از رنگ کردن موها)، می‌تواند از هرگونه اتفاق ناگواری در این زمینه جلوگیری کند.
 

منبع:

http://www.sabatabligh.com/

رنگ مو با موها چه می کند؟

moo رنگ مو با موها چه می کند؟



رنگ کردن مو قدمتی دیرینه دارد. انسان‌ها از زمان‌های بسیار دور علاقه بسیاری به رنگ کردن موهایشان داشته‌اند و با استفاده از گیاهانی مثل حنا موهایشان را رنگ می‌کردند. البته این علاقه تا امروز نیز ادامه یافته است. تا چند سال پیش استفاده از رنگ موها به ویژه رنگ‌موهای شیمیایی بیشتر در بین زنان و آن هم برای پوشاندن موهای سفید رواج داشت، اما متاسفانه امروزه استفاده از رنگ موهای شیمیایی در بین جوانان و نوجوانان نیز شایع شده که البته می‌تواند صدمات زیادی را هم به دنبال داشته باشد…

لازم است بدانید هر محصول آرایشی و بهداشتی و به ویژه از نوع شیمیایی آن بدون عارضه ی جانبی نیست و با وجود آن که هر چند وقت یک بار، خبرهایی در مورد عوارض استفاده از رنگ موهای شیمیایی از سوی محققان انتشار می‌یابد، اما همچنان آمار مصرف این ماده شیمیایی رو به افزایش است.

حالا که نمی‌توان افراد را از رنگ کردن موها بازداشت و رنگ کردن مو لازم به نظر می‌رسد و نمی‌توانید از آن صرف‌نظر کنید، پس دست‌کم به طور اصولی و درست از آن ها استفاده کنید و حتی‌الامکان از رنگ‌های گیاهی به جای رنگ‌های شیمیایی استفاده نمایید.

رنگ طبیعی موها

هر تار مو از دو قسمت اصلی غلاف و ریشه تشکیل شده است. غلاف همانی است که دور تا دور ساقه و ریشه را می‌پوشاند. ساقه مو دو نوع رنگدانه دارد: رنگدانه‌های قهوه‌ای تا سیاه و رنگدانه های طلایی تا قرمز. بسته به نژاد افراد، نوع رنگدانه و در نتیجه رنگ موی آن ها با هم متفاوت است و چنانچه رنگدانه‌ها از بین بروند، مو سفید می‌شود.

آشنایی با رنگ موهای شیمیایی

رنگ موها به دو دسته تقسیم می‌شوند: رنگ‌ موهای موقت و رنگ‌ موهای دائمی.

الف) رنگ موهای موقت

در زیر شاخه رنگ موهای موقت، یک دسته دیگر هم وجود دارد که به آنها نیمه‌موقت می‌گویند. رنگ موهای موقت رنگ‌هایی هستند که فقط به اندازه یک بار شامپو زدن دوام دارند. این رنگ‌ها به داخل مو نفوذ نمی‌کنند و تنها روی ساقه مو قرار می‌گیرند. رنگ‌های نیمه‌موقت که بیشتر برای موهای سفید کاربرد دارند، به اندازه ۴ تا ۶ بار شامپو زدن روی مو ماندگاری دارند. این رنگ‌ موها به دلیل داشتن مواد اکسیدان ضعیف و نداشتن آمونیاک به موها صدمه کمتری می‌زنند و حتی گاهی به عنوان تقویت‌کننده رنگ طبیعی مو نیز به کار می‌روند.

ب) رنگ موهای دائمی یا ثابت

ماندگاری و پایداری این رنگ ها، روی موها بیشتر و طولانی‌تر است. این رنگ‌ها رایج‌ترین رنگ‌های مصرفی در سالن‌های آرایشی هستند و اغلب مردم ترجیح می‌دهند که از این رنگ‌ها استفاده کنند، اما از تاثیرات مخرب احتمالی آنها روی مو و پوست سر غافل هستند.

رنگ موی دائمی، حاوی آمونیاک و اکسیدان است. اکسیدان به عنوان کاتالیزور عمل کرده و باعث می‌شود که رنگ به صورت دائمی روی مو باقی بماند، اما به دلیل آسیبی که اکسیدان‌های قوی به مو می‌زنند، بهتر است از اکسیدان‌های ضعیف‌تر استفاده شود. اکسیدان‌های قوی، سولفورهای بیشتری از مو را پاک می‌کنند، در نتیجه مو سفت شده و قطرش کاهش می‌یابد.

آمونیاک با جدا کردن کوتیکول مو، به رنگ اجازه می‌دهد که به داخل مو نفوذ کند، اما در برخی از رنگ‌ موها میزان آمونیاک به قدری زیاد است که پیوندهای سولفور مو را بیش از حد از هم جدا می کند، در نتیجه مو نازک و شکننده می‌شود.

موهای سپید، پدیده‌ای فراگیر

این روزها سفید شدن مو در سنین کم بسیار شایع شده است. سفید شدن مو به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از مهم‌ترین آنها زمینه ارثی است. البته بیماری‌هایی مثل ویتیلیگو نیز می‌تواند عامل سفیدی مو باشد. این بیماری‌ علاوه بر موها، پوست و بعضی از نواحی بدن را هم سفید می‌کند. از عوامل مهم دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد تغذیه غلط است. کمبود ویتامین‌هایی مثل ویتامین های گروه B و کمبود روی و سلنیوم در سفید شدن مو موثر است.

اگر سفید شدن مو زمینه ارثی داشته باشد، درمان دارویی تاثیری در جلوگیری از سفید شدن آن ندارد، ولی چنانچه سفید شدن مو به دلیل بیماری یا تغذیه نادرست باشد، با درمان دارویی می‌توان از سفید شدن بیشتر آن جلوگیری کرد.

به هر حال یکی از دلایل مهم و انگیزه اصلی اغلب مردم برای رنگ کردن موها، مخفی کردن همین موهای سفید است. حتما شما هم با افرادی برخورد کرده‌‌اید که می‌گویند نمی‌دانم چرا موهای سفیدم، پس از چند بار شستشو رنگ‌اش را از دست می‌دهد، یا برخی می‌گویند تار موهای سفیدم رنگ نمی‌گیرند. در واقع باید بگوییم که موهای سفید، به ویژه در برخی از نقاط سر مثل اطراف شقیقه‌ها در برابر رنگ مو مقاوم هستند، یا به سرعت رنگ خود را از دست می‌دهند.

هر چیزی که باعث شود ساختار طبیعی مو از حالت عادی خارج شود، برای مو مضر محسوب می شود. به همین علت باید تا حد امکان از مواد شیمیایی مخصوص فر کردن، رنگ کردن و… کمتر استفاده شود.

رنگ کردن مو در دوران بارداری ممنوع

از آنجایی که تحقیقات در این زمینه هنوز تکمیل نشده، نمی‌توان ادعا کرد که صددرصد رنگ مو تاثیر مضری بر روی جنین دارد، اما همان‌طور که می‌دانید پوست کف سر می‌تواند مقداری از مواد شیمیایی موجود در رنگ را جذب کرده و وارد جریان خون کند و از آنجایی که سه ماهه اول بارداری، زمان شکل‌گیری جنین بوده و جنین در این زمان بسیار حساس و آسیب‌پذیر است، پس به زنان باردار توصیه می‌شود بهتر است که تا پایان دوران بارداری از رنگ‌های شیمیایی استفاده نکنند، خصوصا در سه ماه اول بارداری.

این رنگ‌ها می‌توانند باعث سقط جنین شوند، لذا استفاده از آن در دوران بارداری به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

عوارض رنگ مو

برخی از محققان معتقدند که استفاده زیاد از رنگ موهای شیمیایی باعث سرطان مثانه و لنفوم غیر هوچکین (نوعی سرطان خون) می‌شود.

همچنین استفاده مکرر یا نادرست از رنگ موها به خصوص رنگ موهای دائمی، باعث آسیب موها و بروز موخوره می شود. خشک و زبر شدن و شکنندگی موها نیز از آسیب‌هایی است که در اثر از بین رفتن چربی مو به وجود می‌آید.

استفاده مکرر از رنگ مو سبب ایجاد حساسیت‌های پوستی، شوره سر ، خارش و حتی قرمزی پوست سر می‌شود. چنانچه مواد شیمیایی موجود در رنگ قوی باشد و فرد نسبت به این مواد حساسیت داشته باشد، ممکن است سوختگی در سر ایجاد شود که اثرات آن حتی می‌تواند تا آخر عمر باقی بماند. این حساسیت به دلیل وجود ماده‌ای به نام پارافنیلین دیامین (PPD)‌ در رنگ مو است. معمولا علائم این حساسیت شامل قرمزی پوست سر، خارش، سوزش و ایجاد تاول و کنده شدن پوست سر است. به دلیل حساسیتی که این ماده در برخی از افراد ایجاد می‌کند، در تعدادی از کشورها استفاده از این ماده در رنگ موها ممنوع شده و در بسیاری از رنگ موها درصد آن بسیار کاهش یافته است، اما به هر حال افرادی که به این ماده حساسیت دارند، نباید از این رنگ موها استفاده کنند.

توصیه هایی برای کاهش اثرات مضر رنگ مو

برای رنگ کردن موها توصیه می‌شود که به متخصصان امر مراجعه کنید و هرگز خودتان اقدام به این کار نکنید.

همچنین برای کاهش اثرات سوء رنگ‌های شیمیایی بهتر است:

- از رنگ موهای استاندارد استاندارد و دارای مجوز وزارت بهداشت استفاده کنید.

ـ بیشتر از زمان مورد نیاز، رنگ را بر روی سر باقی نگذارید.

ـ بعد از استفاده از رنگ، سر را با آب خوب بشویید.

ـ رنگ موهای مختلف را باهم مخلوط نکنید، زیرا ممکن است مواد مضری ایجاد شود.

ـ هنگام استعمال رنگ مو از دستکش استفاده کنید.

ـ قبل از رنگ کردن مو با یک شامپوی مناسب، موها را شستشو دهید.

ـ هرگز بعد از رنگ کردن موها از مواد صاف‌کننده یا فرکننده استفاده نکنید.

ـ پس از رنگ کردن، از مواد تقویت‌کننده مو استفاده کنید.

- از تعویض مکرر رنگ مو اجتناب کنید.

- رنگ مو را در فاصله های زمانی طولانی تری استفاده کنید، زیرا هر چند عوارض رنگ مو در درازمدت پدید می آید، ولی هر چه فاصله زمانی رنگ کردن موها طولانی تر شود، بهتر است.

زیبایی در زنان باردار

اگر شما پیش از باردار شدن موهایتان را رنگ کرده اید احتمالا می‌خواهید بدانید که آیا این کار درست بوده است یا نه، آیا آسیبی به شما و جنین شما خواهد رساند یا نه؟ متاسفانه پاسخ آسان و صریحی برای این سوال وجود ندارد. پوست کف سر بسیار جاذب است. هنگام رنگ کردن مقدار کمی‌از مواد شیمیایی رنگ وارد جریان خون شما می‌شود. دانشمندان در مطالعات و آزمایشاتی که روی حیوانات انجام داده‌اند، مواد شیمیایی مو را با ناقص‌الخلقه شدن نوزادان مرتبط دانسته‌اند.
۱ آیا زنان باردار می‌توانند موهایشان را رنگ بزنند؟
این مساله وقتی پیش می‌آید که دفعات رنگ زدن‌ها بسیار زیاد باشد و موهای شما زیاد در معرض رنگ شیمیایی قرار بگیرند. در عین حال بر اساس مطالعاتی که روی انسان‌ها انجام شده رنگ کردن مو هنگام بارداری مطمئن و بدون خطر است و هیچ‌گونه آسیبی به جنین وارد نمی‌کند اما واقعیت این است که هنوز تحقیقات پایان نیافته و جواب صددرصد و مشخصی برای این سوال وجود ندارد. بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند خانم‌های باردار برای رنگ کردن موهایشان تا سه ماهه دوم یا سوم صبر کنند. چون سه ماهه اول زمان شکل‌گیری جنین و پیشرفت سلول‌های اولیه جنین است و جنین بسیار حساس و آسیب‌پذیر است. در ضمن ترجیحا می‌توانید به جای رنگ کردن کل موها از «های‌لایت» کردن استفاده کنید زیرا ‌های‌لایت نیاز زیادی به رنگ و مواد شیمیایی ندارد و کمتر هم با پوست سر تماس دارد، در نتیجه پوست کف سر رنگی نمی‌شود. این روش می‌تواند تا حدی مطمئن‌تر از رنگ کردن تمام موها باشد.
۲ آیا زنان باردار مجاز به استفاده از کرم‌های ضدآفتاب هستند؟
هیچ دلیل ثبت شده‌ای وجود ندارد که مواد شیمیایی موجود در کرم‌های ضد آفتاب که از طریق پوست جذب می‌شوند به هر میزانی که باشد به مادر یا به جنین آسیبی رسانده باشد. اگر شما بخواهید که بیش از حد محتاط باشید، می‌توانید از یک نوع کرم ضدآفتاب غیرشیمیایی استفاده کنید.
۳ آیا زنان باردار مجاز به استفاده از لوسیون‌های حمام آفتاب هستند؟
برخلاف عقیده عموم و شایعات موجود در میان مردم استفاده از لوسیون‌های حمام آفتاب (برنزه‌کننده‌ها) کمتراز خود آفتاب گرفتن ضرر دارد. سوختگی‌ها و برنزه‌شدگی‌های پوست احتمال به وجود آمدن چین و چروک را در پوست زیاد می‌کند. حال دیگر مهم نیست چگونه این سوختگی‌ها روی پوست به وجود آمده باشند. تابش خورشید روی پوست صورت و پیشانی موجب بروز لکه‌هایی در صورت می‌شود که این امر در زنان باردار که خود به دلیل تغییرات هورمونی مستعد به وجود آمدن لک هستند، بیشتر نمود پیدا می‌کنند بنابراین به زنان باردار توصیه می‌شود که در صورت امکان کمتر در معرض آفتاب و نور مستقیم خورشید قرار گیرند.
۴ آیا فر کردن دایمی‌ و صاف کردن مو در زنان باردار مجاز است؟
مانند رنگ کردن این دو کار نیز با مواد شیمیایی ارتباط دارد و با پوست سر شما تماس پیدا می‌کند در نتیجه در پوست شما جذب خواهند شد. بیشتر تحقیقات (البته تحقیقات محدود) نشان داده‌اند که فر کردن و صاف کردن ضرری برای شما نخواهد داشت اما بهتر است تا سه ماهه دوم یا سوم صبر کنید.

منبع : سایت سلامت

اعلام برنامه جدید دو هفته پایانی رقابتهای لیگ برتر




سازمان لیگ برتر برنامه جدید دو هفته پایانی رقابتهای لیگ برتر را اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون؛

هفته سی‌ویکم؛ تکریم وفات حضرت آیت‌الله بهجت و گرامیداشت شکست حمله نظامی آمریکا به طبس در سال 1359

جمعه 2 / 2 / 90هفته سی و یکم

مس‌کرمان ـ سایپا -ورزشگاه باهنر کرمان ساعت 17:30

شهرداری تبریز ـ شاهین بوشهر -ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز ساعت 18

پیکان قزوین ـ تراکتور‌سازی تبریز -ورزشگاه رجایی ساعت 18

استیل‌آذین ـ راه‌آهن -ورزشگاه دستگردی تهران ساعت 18

فولاد خوزستان ـ ملوان -ورزشگاه تختی اهواز ساعت 18

شنبه 3 / 2 / 90 –هفته سی و یکم

پاس همدان ـ ذوب‌آهن -ورزشگاه قدس همدان ساعت16

استقلال ـ نفت آبادان -ورزشگاه آزادی ساعت 18

یکشنبه 4 / 2 / 90 –هفته سی و یکم

نفت تهران ـ پرسپولیس -ورزشگاه آزادی ساعت 19

دوشنبه 5/2/90–هفته سی و یکم

سپاهان اصفهان ـ صبای قم -ورزشگاه فولاد‌شهر ساعت 17

هفته سی‌ودوم؛‌ تکریم وفات حضرت عبدالمطلب (ع) و گرامیداشت هفته معلم و کارگر
پنجشنبه 8 / 2 / 90 –هفته سی و دوم

ذوب‌آهن اصفهان ـ فولاد خوزستان -ورزشگاه فولاد‌شهر اصفهان ساعت 18

شاهین ـ استقلال -ورزشگاه بهشتی بوشهر ساعت 18

پرسپولیس ـ مس کرمان -دقیقه ورزشگاه آزادی ساعت 20:15

جمعه 9 / 2 / 90 –هفته سی و دوم-ساعت: 18

نفت آبادان ـ سپاهان -ورزشگاه تختی آبادان

سایپا ـ پیکان ورزشگاه انقلاب کرج

ملوان ـ استیل‌آذین ورزشگاه تختی انزلی

راه‌آهن ـ نفت تهران ورزشگاه اکباتان

پاس ـ شهرداری تبریز ورزشگاه قدس همدان

یکشنبه11/2/89-ساعت 18:00

تراکتور‌سازی ـ صبای قم ورزشگاه یادگار امام (ره)تبریز

آیت‌الله مکارم شیرازی:مسأله ظهور و انتظار امام زمان‌(عج) را ابزا


آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه برخی از افراد مسأله ظهور و انتظار امام زمان‌(عج) را ابزار مسائل سیاسی و غیر‌سیاسی قرار داده‌اند از دستگاه قضایی کشور خواست در مقابل این مسأله واکنش لازم را انجام و اجازه ندهد مسائل اعتقادی بازیچه دست برخی از افراد شود.
آفتاب: آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه برخی از افراد مسأله ظهور و انتظار امام زمان‌(عج) را ابزار مسائل سیاسی و غیر‌سیاسی قرار داده‌اند از دستگاه قضایی کشور خواست در مقابل این مسأله واکنش لازم را انجام و اجازه ندهد مسائل اعتقادی بازیچه دست برخی از افراد شود. 

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، در سخنانی با حضور صدها نفر از طلاب و روحانیان در مسجد اعظم قم نسبت به توزیع گسترده مستند "ظهور بسیار نزدیک است" واکنش نشان داد و از دستگاه‌های قضایی خواست در این زمینه عکس‌العمل لازم را انجام دهند.

این مرجع تقلید تصریح کرد: در شرایطی که دشمنان از خارج به اعتقادات مسلمانان ضربه می‌زنند برخی از افراد بی‌اطلاع هم از داخل کشور با برخی اقدامات پایه‌های اعتقادی مردم را متزلزل می‌کنند.

وی با بیان اینکه این افراد انتظار حضرت امام عصر(عج) را ابزار مسائل سیاسی و غیر‌سیاسی قرار داده‌اند، تاکید کرد: اعتقادات ما خط قرمز ما است و نباید این گونه برای رسیدن به اهداف و مقاصد استفاده ابزاری بکنیم.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه این مسأله به اعتقادات مردم به مسأله ظهور ضربه می‌زند، یادآور شد: ما باید حساس باشیم و کاری کنیم روزبه‌روز اعتقاد مردم به امام عصر (عج) و ظهور محکم‌تر شود.

وی تعیین وقت برای ظهور امام زمان را ضربه زدن به اعتقادات مردم دانست و تاکید کرد: باید متوجه و مراقب بود از بیرون دشمنان ما قرآن آتش می‌زنند و به مقدست ما جسارت می‌کنند و از درون هم برخی‌ها ضربه دیگری به اعتقادات می‌زنند.

این مرجع تقلید خطاب به طلاب و روحانیان حاضر در جلسه گفت: شما که علم دین می‌خوانید و سرباز امام عصر (عج) هستید برای حفظ دین و اعتقادات مردم اولویت دارید و باید رسالت خود را به درستی انجام دهید.

وی یاد‌آور شد: در برخی از اخبار شنیده شده است که این‌ها می‌خواهند لوح فشرده دومی را هم تولید کنند و دستگاه قضایی باید مراقب این مسائل باشد.

آیت‌الله مکارم شیرازی ادامه داد: امیدواریم رییس قوه قضاییه و دادستان کل کشور که ما به آنها احترام می‌گذاریم و علاقه داریم وظیفه خود را انجام داده و اجازه ندهند مسائل اعتقادی بازیچه شود.

وی افزود: اگر در مقابل این گونه اقدامات که به اعتقادات مردم ضربه می‌زند عکس‌العمل مناسب داده شود این بازی‌ها ادامه پیدا نمی‌کند در غیر این صورت به بقیه چیزها نیز دست‌اندازی خواهد شد.